Script support IE Browser

Fuet

fuetfuet

Fuet

Elaborat amb espatlla i ventresca de porc. Conté LACTOSA.
Es ven per unitats.
Un cop assecat és perfecte per a un pica-pica, entrepà...
El temps de maduració és d'uns 21 dies.


Preu 19,75 €/kg
Presentación
Descripció

El fuet és un embotit típic de la gastronomia catalana, elaborat de manera ancestral a les cases de pagès i fet a base de carn magra de porc i cansalada, tot ben picat, amanit amb sal i pebre i embotit en un budell prim de porc. Després es deixa assecar, i durant aquest període pot aparèixer una fina capa de fongs de color blanquinós a la superfície.

Forma part de la família d'embotits derivats de la botifarra crua que s'han deixat assecar, igual que la seva germana gran, la llonganissa.

Ens aporta ferro i una gran quantitat de sals minerals com el sodi, el magnesi, el fòsfor i el zinc. També és una bona font de vitamines del grup B, importants pel bon funcionament de l'organisme.

 

Comentari

Dissabte, 05 abril 2014
És un producte que agrada a tota la família, perquè no és gens picant. A casa el preferim tendre però depèn de gustos.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk