Script support IE Browser

Botifarres

botifarres3
botifarres_penjades

Botifarres

Carn magra de porc 50% duroc, ventresca, sal i pebre.
Boníssimes a la planxa o a la brasa, no poden faltar a cap barbacoa.
També es poden utilitzar com a carn picada de porc amb el seu punt de sal i pebre.
Es venen per unitats i envasades al buit.
Una unitat pesa aprox 140g.

Preu: 14,75€/kg
Presentación
Descripció

És l'embotit cru més comú a les cansaladeries catalanes.

És un embotit cru que s'elabora amb les carns més nobles del porc: carn d’espatlla o de cuixa i cansalada viada, amanides amb sal i pebre negre. S'emboteix en un budell de porc, es lliga i ja queda llesta per a la comercialització.

Són les protagonistes de plats típics de la gastronomia catalana, com la botifarra amb mongetes, les coques de recapte, a la brasa, esparracada amb bolets,...

Comentari

Encara no hi ha cap comentari per a aquest producte.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk