Script support IE Browser

Botifarres dolces

botifarra-dolca--2

Botifarres dolces

Denominació d'origen.
Carn magra de porc, ventresca, sucre, sal, llimona i canyella.
Es solen prendre cuinades amb poma. Consulteu les nostres receptes.
Es venen per unitats. Una unitat pesa aprox. 300g.

Preu:13,75€/kg
Presentación
Descripció

Embotit tradicional de l'Empordà que, entre els seus ingredients, conté el sucre, que li dóna un gust molt personal.
Antigament era un dels embotits que s'elaborava a les cases de pagès de l'Empordà durant la matança del porc. Actualment és bàsicament un producte de cansaladeria elaborat durant tot l'any. Actualment intervenen en l'elaboració d'aquest embotit: carn magra crua de porc, sucre, pell de llimona, sal i canyella. En resulta una botifarra rosada i molt lluent quan és crua, i d'un color rosat-grisós quan es deixa assecar. Es tendeix a consumir confitada amb poma, a la brasa, fregida,...

Comentari

Encara no hi ha cap comentari per a aquest producte.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk