Script support IE Browser

Actualment i des del març del 2012 el gremi de carnissers està treballant junt amb l'IRTA per poder determinar un protocol de treball per tal d'obtenir una botifarra dolça cuita estable a temperatura ambient durant molt temps com si fos una conserva. D'aquesta manera la podríem guardar a l'armari i
només escalfant-la tindríem unes postres delicioses. També és la manera de donar-la a conèixer a la resta del món situant-la en punts d'atracció
turística, com museus, fires, convencions, hotels, cases rurals...

Resultats 1 - 5 de 5
Carn magra de porc 50% duroc, ventresca, sal i pebre. ...
Carn magra de porc 50% duroc, ventresca, sal i pebre. ...
Denominació d'origen. Carn magra de porc, ventresca, ...
Espatlla i ventresca de porc, sal i espècies. Lliure ...
Espatlla i ventresca de porc, sal, espècies i ...

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk