Script support IE Browser

Longe du cou sec

llom de coll
llom de coll

Longe du cou sec

Longe de porc du cou avec du sel et du poivre poussée dans un boyaux naturel et séché à l'air à leur guérison optimale.
Poids approx. moyen de la pièce: 450g.
Prix: 23,98€/kg
Presentación
Description du produit

Llom del coll, cap de llom o baiona ben desgreixat i polit, fregat amb sal, pebre i altres ingredients per a la seva conservació.

Es deixa reposar uns dies al salador i posteriorment s'emboteix en tripes naturals i es deixa assecar un mínim de dos mesos, segons el gruix. En aquest cas, la presència d'unes vetes de greix entre la carn fan que sigui més tendre i saborós que el magre.

Commentaires des clients

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk