Script support IE Browser

Llom curat

llom-curat-236
llom-magre

Llom curat

Llom de porc posat sencer en salmorra i adobat amb pebre, embotit en tripa natural i deixat assecar fins arribar al seu punt òptim de curació. Lliure d'AL·LÈRGENS.
Recomenat en una dieta hipocalòrica pel seu baix contingut en greixos saturats. A més a més és boníssim.
Per a una millor conservació s'aconsella agafar-ne un tall sencer.
Pes aprox mitja peça: 350g.

Preu:26,18€/kg
Presentación
Descripció

El lom curat té forma cilíndrica, més o menys regular i allargassada. Al tall mostra un color rosat vermellós i una textura compacta i consistent. Abans se solien encetar a l'estiu però ara n´hi ha tot l'any. Els lloms de porc se salen i es deixen reposar durant uns dies, posteriorment es maceren amb una barreja de pebres i posteriorment s'emboteixen i es lliguen pels extrems. Després segueixen un procés de curació natural, penjats en llocs tancats amb temperatura i humitat controlades, durant unes quantes setmanes. És un producte càrnic suau i molt gustós, de textura consistent. El llom curat és un embotit amb un elevat contingut proteic d'alta qualitat. A més, el seu contingut en greix és molt inferior al d'altres tipus d'embotits i té una proporció elevada de greix monoinsaturat. Són molt bons en entrepans o per picar a qualsevol hora. També en entrants o fustes d'embotits.

Comentari

Encara no hi ha cap comentari per a aquest producte.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk