Script support IE Browser

 

INGREDIENTS (6 persones):

- 2 botifarres dolces llarguetes
- 2 cullerades soperes de sucre                                         
- 1 canyeta de canyella
- 1 pela de llimona
- 3 o 4 pomes golden grosses pelades i tallades en 6 talls
- 1 got amb la meitat d'aigua, 1/4 d'oli d'oliva i 1/4 de vi dolç.

PREPARACIÓ:

1. Poseu-ho tot en fred en una cassola, menys les pomes.
2. Quan sigui mig cuit afegiu la poma.
3. Retireu-ho quan tot hagi agafat color de caramel.

Es pot prendre com a segon plat o com a postre i tenir-ho fet del dia abans.

Que aprofiti!!


 

INGREDIENTS (4 persones):

- 1 Kg de vedella a "tacos"
- bolets a gust
- 1 ceba mitjana
- 1 tomata Picada
- un grapat d'ametlles torrades
- 2 grans d'all fregits
- 1 llesca de pa fregit 
 
PREPARACIÓ:
 
1. Sofregiu la carn i els bolets per separat i reserveu-ho.
2. Amb el mateix oli sofregiu la ceba i quan estigui daurada afegiu la tomata.
3. Quan la tomata sigui cuita afegiu-hi la carn i cobriu-ho d'aigua.
4. Deixeu-ho coure i després addicioneu els bolets i una culleradeta de farina. Remeneu-ho una mica.
5. Afegiu la picada i dexeu-ho bullir uns deu minuts.Rectifiqueu de sal. 

 

 

 
INGREDIENTS (4 persones):
 
- 1 conill a talls salpebrat
- 2 tires de ventresca fresca
- 1 cabessa d'alls grossa
- 1 ceba
- oli d'oliva
- allioli negat *
- xerès sec
- julivert
 
 
PREPARACIÓ:
 
1. Sofregiu la ventresca amb bastant oli i retireu-la.
2. Rostir el conill i, quan sigui cuit, afegiu-hi la cansalada, l'allioli negat i bastant julivert picat.
3. Deixeu que faci un xup-xup i retireu-ho del foc.
 
*Per fer la salsa ràpida (allioli negat amb julivert) : tritureu els alls i el julivert al robot i aneu-hi afegint l'oli a poc o poc amb el robot girant a poca velocitat.
 

 

INGREDIENTS (4 persones):

- 1 pollastre a octaus 
- 2 cebes petites
- 1 cabessa d'alls sencera
- oli d'oliva
- una copa de xerès sec
- sal i pebre
 
 
PREPARACIÓ:
 
1. Salpebreu la carn i poseu al foc una cassola, prou grossa, amb un dit d'oli d'oliva.             
2. Quan l'oli sigui calent, hi aneu posant la carn, les cebes i la cabessa d'alls.
3. Deixeu-ho enrossir a poc a poc i quan estigui ben ros hi afegiu una copa de xerès i prou aigua perquè cobreixi la meitat de la carn.
4.  Deixeu-ho al foc fins que sigui ben cuit.
 
Si és un rodó de vedella o un llom de porc el feu sencer i després el retireu per tallar-lo a talls i fer la xup-xup en el mateix suc desgreixat. La ceba i l'all els podeu triturar i afegir-ho a la cassola juntament amb una picada d'ametlles.
 

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk