INGREDIENTS (4 persones):
- 1 Kg de vedella a "tacos"
- bolets a gust
- 1 ceba mitjana
- 1 tomata Picada
- un grapat d'ametlles torrades
- 2 grans d'all fregits
- 1 llesca de pa fregit
- bolets a gust
- 1 ceba mitjana
- 1 tomata Picada
- un grapat d'ametlles torrades
- 2 grans d'all fregits
- 1 llesca de pa fregit
PREPARACIÓ:
1. Sofregiu la carn i els bolets per separat i reserveu-ho.
2. Amb el mateix oli sofregiu la ceba i quan estigui daurada afegiu la tomata.
3. Quan la tomata sigui cuita afegiu-hi la carn i cobriu-ho d'aigua.
4. Deixeu-ho coure i després addicioneu els bolets i una culleradeta de farina. Remeneu-ho una mica.
5. Afegiu la picada i dexeu-ho bullir uns deu minuts.Rectifiqueu de sal.
2. Amb el mateix oli sofregiu la ceba i quan estigui daurada afegiu la tomata.
3. Quan la tomata sigui cuita afegiu-hi la carn i cobriu-ho d'aigua.
4. Deixeu-ho coure i després addicioneu els bolets i una culleradeta de farina. Remeneu-ho una mica.
5. Afegiu la picada i dexeu-ho bullir uns deu minuts.Rectifiqueu de sal.